Το όνομα του Λέο Ζαμπά έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για τον ΠΑΟΚ με επιθυμία Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά τον Λέο Ζαμπά καθώς τον είχε παίκτη στη σεζόν του νταμπλ και σκέφτεται σοβαρά να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ του.

Θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια, που κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει στοιχεία, που δεν έχουν άλλοι εξτρέμ της ομάδας.

Γενικά, ο Ρουμάνος εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βραζιλιάνου άσου ενώ και στον «δικέφαλο» έχουν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα για τον 23χρονο άσο και δεν είναι αρνητικοί εφόσον ο προπονητής θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του.

Αυτή, άλλωστε θα είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη και να ανεβάσει ξανά την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ τσεκάρουν όλο αυτό το διάστημα την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος είχε 39 συμμετοχές, 7 γκολ και 11 ασίστ τη σεζόν του νταμπλ στον «δικέφαλο».

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» συλλέγουν πληροφορίες αλλά παρακολουθούν παράλληλα και τις αναμετρήσεις του με τη Βάσκο ντα Γκάμα και θα αποφασίσουν όταν έρθει η ώρα εάν θα τον επαναφέρουν στην Τούμπα ή όχι.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 1.78μ. εξτρέμ μετρά ήδη 30 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.