ΠΑΟΚ-Οργή στην Τούμπα: «Δεν πάμε στο Καυτανζόγλειο τέλος!»

Οργή επικρατεί στην Τούμπα και στις τάξεις του ΠΑΟΚ που με εντολή Σαββίδη δεν πάει στο Καυτανζόγλειο!

ΠΑΟΚ: Καυτανζόγλειο «τέλος» για τον Δικέφαλο του Βορρά μετά από εντολή που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή την σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Σταδίου και την οποία στις τάξεις της ομάδας χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτη.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β´ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο, ενώ και με την κατασκευή της Νέας Τούμπας, κάτι αντίστοιχο θα ισχύει για την ανδρική ομάδα.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ θεωρούν πως έγινε σκοπίμως για να εγκλωβιστεί.

Έτσι ο ΠΑΟΚ Β΄ που ήταν προγραμματισμένο να χρησιμοποίει το συγκεκριμένο στάδιο για τους αγώνες της Super League 2, στρέφεται σε άλλες λύσεις, με τους επιτελείς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τονίζουν πως το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Παράλληλα από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα, όπως τονίζουν στην Μικράς Ασίας, την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Τέλος τονίζεται πως το γεγονός πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει.