ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ματσάρα! Απαντά ο ΠΑΟΚ (vids)

Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/3) στον ΠΑΟΚ, όπου τέθηκαν ζητήματα γενικού σχεδιασμού κυρίως για την επόμενη σεζόν. Με δεδομένη την ασάφεια του προγράμματος, έγινε μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας και για τα πακέτα του PAOK TV. Μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων...

Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/3) στον ΠΑΟΚ, όπου τέθηκαν ζητήματα γενικού σχεδιασμού κυρίως για την επόμενη σεζόν.

Με δεδομένη την ασάφεια του προγράμματος, έγινε μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας και για τα πακέτα του PAOK TV.

Μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη να θέσει σε κυκλοφορία τα διαρκείας και να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χτίζει νέα ομάδα αλλάζει στρατηγική!

Παράλληλα έγινε τηλεδιάσκεψη και με τους επικεφαλείς του αγωνιστικού που επιβεβαιώθηκε ότι παρακολουθείται η ατομική προπόνηση των ποδοσφαιριστών από το τεχνικό τιμ και ότι λειτουργεί η ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε ότι έχει κρατηθεί στο προπονητικό κέντρο του Χορστ ανοιχτή περίοδος από την 1η ως την 25η Ιουλίου για τις ανάγκες της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Καλτσίδη: Μπάλα μετά από έναν μήνα; Απίθανο!