ΠΑΟΚ: Στην Αυστρία η φετινή προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε...ρυθμούς κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πλάνο για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας έχει σχεδόν «κλειδώσει», με την ομάδα να ετοιμάζεται για Αυστρία. 

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε…ρυθμούς κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πλάνο για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας έχει σχεδόν «κλειδώσει», με την ομάδα να ετοιμάζεται για Αυστρία. 

Στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Χρήστος Καρυπίδης να πήγε στην Ολλανδία για να τσεκάρει υποψήφια προπονητικά κέντρα, που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν τις απαιτήσεις της ομάδας, αλλά τα σχέδια άλλαξαν.

Όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του δικεφάλου προσανατολίζονται στην επιλογή της Αυστρίας και συγκεκριμένα στο Τίρολο για την προετοιμασία της ομάδας. Σημειώνεται πως δεν έχουν αναφερθεί οι οριστικές λεπτομέρειες. Κάτι που αναμένεται να γίνει με τη σχετική οριστική συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, τότε, ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο στις αρχές Αυγούστου και πριν τα προκριματικά του Champions League.