Ζαμπά

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα στη μέρα, ένα στόρι στο Instagram του Λέο Ζαμπά από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» έκανε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε το Sportime, ο λόγος του ταξιδιού του Ζαμπά δεν είναι κάποια μεταγραφή αλλά μία μικροεπέμβαση στο γόνατό του. Super League: Ο «νέος» ΠΑΟΚ και ο «γέρος» Άρης...

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα στη μέρα, ένα στόρι στο Instagram του Λέο Ζαμπά από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» έκανε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, ο λόγος του ταξιδιού του Ζαμπά δεν είναι κάποια μεταγραφή αλλά μία μικροεπέμβαση στο γόνατό του.

Super League: Ο «νέος» ΠΑΟΚ και ο «γέρος» Άρης

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ την προηγούμενη σεζόν με τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, έχει τώρα ένα νέο εμπόδιο μπροστά του, που καθυστερεί κι άλλο την επανένεταξή του στην αγωνιστική δράση.

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

Ζαμπά: Έφυγε εξωτερικό αλλά όχι για μεταγραφή – Ποιος ο λόγος