Ροντρίγκο Σοάρες ΠΑΟΚ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί, με τον Ροντρίγκο Σοάρες να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση του Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος μπαίνει στο τελικό στάδιο της επιστροφής του, αφού συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και μάλιστα...

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί, με τον Ροντρίγκο Σοάρες να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση του Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος μπαίνει στο τελικό στάδιο της επιστροφής του, αφού συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και μάλιστα το Σάββατο (10/10) θα υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Μεταγραφές τέλος

Σε άλλα νέα, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς και σε αυτό το διάστημα οι νεαροί Κουλιεράκης, Γιαξής, Τάχατος και Μανωλιούδης θα αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, στο πλαίσιο της σταδιακής ένταξής τους από τα τμήματα υποδομών.