ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Πένια στον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ είχε φέρει τον Πένια για να δώσει άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή αλλά ο περουβιανός γυαλίζει πάγκο και εξέδρα
Συζητήθηκε πολύ στον ΠΑΟΚ το θέμα με τη δήλωση του Λουτσέσκου για τον Μεϊτέ. Το ότι ο γάλλος είναι από τους αγαπημένους παίκτες του ρουμάνου προπονητή δεν είναι μυστικό. Το ότι του έδινε ευκαιρίες όσο δεν πάει, ξεχειλώνοντας το θέμα αγωνιστικά, επίσης δεν είναι μυστικό.
Είναι επίσης κάτι που βλέπουν όλοι πως όταν μπαίνει ο Μεϊτέ στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ χάνει σε τρεξίματα, εντάσεις ακόμα και τακτική μια και δημιουργούνται χώροι.
Μόνο ο Λουτσέσκου είδε πως ήταν μαζί με τον Οζντόεφ οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο για τον Μεϊτέ. Ο Λουτσέσκου έχει απενεργοποιήσει για τα καλά τον Πένια. Ο περουβιανός είχε δείξει στα 3 ματς τη φετινή σεζόν που είχε παίξει με την Μάλμε κόντρα σε Ελληνικές ομάδες, εξαιρετικά στοιχεία.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε κοντά στις 350.000 ευρώ και τον πήρε. Ο απολογισμός είναι 5 συμμετοχές, 5 από τα τελευταία ματς ούτε λεπτό. Στα 4 στον πάγκο και στο ένα εκτός αποστολής.
Συμμετοχή ως αλλαγή στο 58’ στην ήττα 2-1 από την Καλλιθέα στις 9 Μαρτίου ως τελευταία παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο Πένια το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ήρθε για να γυαλίζει πάγκο και εξέδρα. Είναι 30 ετών και θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι step up στην καριέρα του. Ή τουλάχιστον για αυτό ήρθε.
Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ