ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό αντίο του Μανώλη Παπακώστα

Το συγκινητικό αντίο του Μανώλη Παπακώστα

Ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πέρσι κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, ήταν ο Μανώλης Παπακώστας.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των πρωταθλητών, αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα, αφού δέχτηκε μία εξαιρετική πρόταση, από το Κατάρ.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο Aspetar, μία από της πιο γνωστές ορθοπεδικές και αθληιατρικές κλινικές στον πλανήτη, που συνεργάζεται με κορυφαίες ομάδες.

Ωστόσο ο Μανώλης Παπακώστας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα όσα πέρασε στη Θεσσαλονίκη και έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Χαμός για Πασχαλάκη στη Νέα Υόρκη! (pics)

«Είναι στιγμές…… ΠΑΟΚ

3,5 χρόνια μετά, 3 κύπελλα, 1 (+1) πρωτάθλημα, 51 αγώνες αήττητοι, αμέτρητοι φίλοι, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ συνεργάτες, φοβερές προσωπικότητες (παίκτες, προπονητές, στελέχη, παράγοντες), απίστευτες χαρές και ελάχιστες απογοητεύσεις….

Και συνεχίζουμε τη σχέση αλλά από λίγο πιο μακριά! Θα μου λείψουν όλα, θετικά και αρνητικά, ευχάριστα και δυσάρεστα, αφού με βοήθησαν να γίνω καλύτερος. Ξέρω ότι η συμβολή μου εκτιμήθηκε και ότι οι πιο πολλοί χαίρονται με την προσωπική μου ανέλιξη. Από το νέο μου πόστο θα τιμήσω το κοινό μας παρελθόν και θα δώσω την ευκαιρία να εξελιχθεί κι άλλο ο οργανισμός και τα στελέχη του, για να διατηρήσει τη φιλοσοφία που δημιουργήσαμε στο ιατρικό τμήμα.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.

Εις το επανιδείν φίλοι

Μανώλης Παπακώστας», ήταν τα λόγια του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram