ΠΑΟΚ

Παρέμβαση Ιβάν για τους δύο στρατιωτικούς (pic)

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επανεκλογή του ως πρόεδρος της Ρωσίας, στην οποία του ζητά να παρέμβει στο θέμα των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτρέπει τον πανίσχυρο Ρώσο πολιτικό να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνται παράνομα...
Παρέμβαση Ιβάν για τους δύο στρατιωτικούς (pic)

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επανεκλογή του ως πρόεδρος της Ρωσίας, στην οποία του ζητά να παρέμβει στο θέμα των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτρέπει τον πανίσχυρο Ρώσο πολιτικό να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δυο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνται παράνομα εδώ και πολύ καιρό στην Τουρκία.

Δείτε το σχετικό κείμενο στην επιστολή του Ιβάν Σαββίδη:

Παρέμβαση Ιβάν για τους δύο στρατιωτικούς (pic)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

ΣΧΟΛΙΑ