Ο μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι πρώτη στην βαθμολογία και ότι το μόνο που δεν κατάφεραν να κάνουν είναι να κερδίσουν τους δικαστές!

Με τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ο μέσος του «δικεφάλου του βορρά» υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι πρώτη στην βαθμολογία και ότι το μόνο που δεν κατάφεραν να κάνουν είναι να κερδίσουν τους δικαστές!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για μένα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Από εκεί και πέρα είδατε ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές… Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο εδώ και 3-4 μήνες. Δεν ήταν στο χέρι μας, το γεγονός ότι βρεθήκαμε τόσους πόντους πίσω από την πρώτη θέση. Ήταν καθαρά εξωαγωνιστικά όλα αυτά. Κυνηγάμε ότι μπορούμε τώρα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε τα πάντα, για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα κερδίζει παντού. Κι εντός κι εκτός γηπέδου…».

Για τα όσα τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε όσα έγιναν και να μην επηρεαζόμαστε, αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα! Σήμερα ευτυχώς πήραμε το ματς και δώσαμε απαντήσεις».

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ: «Είναι κάτι που το δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο κι έτυχε να την δοκιμάσουμε σήμερα και βγήκε. Όσο πάει εγώ αναβαίνω. Αυτό έχω ως στόχο. Το ματς της Εθνικής με βοήθησε πολύ, όταν γυρίζεις μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλού επιπέδου νιώθεις καλύτερα. Το σημαντικό είναι να γίνεσαι καλύτερος, να βλέπεις τι σου λείπει και τι δεν έκανες καλά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».

Για το πόσο θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: «Εννοείται το να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο από μικρό παιδί. Φέτος φτάσαμε μία ανάσα αλλά δεν το καταφέραμε για άλλους λόγους. Πρέπει του χρόνου να… καθαρίζουμε όλα τα ματς, για να μην αφήσουμε κανέναν να μπει μπροστά μας».