Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο Λονδίνο και συζητά με τους ανθρώπους της Γουλβς την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λέο Μπονατίνι ωστόσο ταυτόχρονα «τρέχει» για το αμυντικό χαφ. Ο Γιόζιπ Μίσιτς της Σπόρτινγκ, είναι ψηλά στη λίστα, και πέρα από το ενδιαφέρον που ανέφεραν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο...

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο Λονδίνο και συζητά με τους ανθρώπους της Γουλβς την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λέο Μπονατίνι ωστόσο ταυτόχρονα «τρέχει» για το αμυντικό χαφ.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς της Σπόρτινγκ, είναι ψηλά στη λίστα, και πέρα από το ενδιαφέρον που ανέφεραν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα 24 ο Κροάτης πήγε στην ομάδα της Λισαβόνας τον Ιανουάριο του 2018, από τη Ριέκα. Φέτος έχει μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την Σπόρτιγνκ να τον παραχωρεί ως δανεικό. Άλλωστε και ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει παίκτη σε αυτή τη θέση ως δανεικό με ρήτρα αγοράς, καθώς στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει πάντα και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.