Σαββίδης για Μουζενίδη: «Δύσκολο να συνειδητοποιήσεις την απώλεια»

Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του μεταβίβασε τα θερμά του συλλυπητήριά για τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του μεταβίβασε τα θερμά του συλλυπητήριά για τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τα συλλυπητήρια του για τον πρόσφατο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη. «Τα νέα για τον απροσδόκητο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη μας σόκαραν», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ.

Έχοντας νοσήσει από κορονοϊό ο Μπόρις Μουζενίδης πέθανε από  ανακοπή καρδιάς που του προκάλεσε το COVID-19 ο Μπόρις Μουζενίδης της Mouzenidis Travel, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στον ελληνορωσικό τουρισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη. Τα νέα για τον απροσδόκητο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη μας σόκαραν. Ένας από τους ταλαντούχους κι ενεργούς αντιπροσώπους των Ελλήνων της διασποράς. Επιχειρηματίας, πατριώτης, φιλάνθρωπος, ένας άνθρωπος που είχε φτιάξει στενούς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Για πολλά χρόνια, ο Μπόρις κι εγώ είχαμε μία ζεστή ανθρώπινη σχέση, παίρνοντας κοινές πρωτοβουλίες κι αναλαμβάνοντας κοινά πρότζεκτ. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη και είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις την απώλεια. Εκ μέρους των Ελλήνων της Ρωσίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μπόρις Μουζενίδη, στους φίλους του, τους συμπατριώτες του, τους συναδέλφους του και στην επιχείρηση που είχε δημιουργήσει. Σήμερα θρηνούμε για σένα. Αιωνία η μνήμη».