Σλόβαν - ΠΑΟΚ: Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ανακοίνωσε και επίσημα την επιβολή ενός lockdown διάρκειας δύο εβδομάδων.

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας ανακοίνωσε την επιβολή ενός lockdown διάρκειας δύο εβδομάδων.

Σλόβαν – ΠΑΟΚ: Ήταν κάτι που περιμέναμε και πλέον το γνωρίζουμε και επίσημα. Η Σλοβακία ανακοίνωσε την επιβολή καθολικού lockdown για το σύνολο του πληθυσμού, περιλαμβανομένων και των εμβολιασμένων πολιτών.

Ειδικότερα, η κυβέρνηση της χώρας περιορίζει τις μετακινήσεις, επιτρέποντας μονάχα τις απαραίτητες δηλαδή για την αγορά ειδών ανάγκης, για την εργασία, το σχολείο ή για ιατρικές επισκέψεις.

Έτσι, στο «Tehelné pole» δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου ούτε οι 128 φίλαθλοι που εξασφάλισαν τα λίγα «μαγικά» χαρτάκια.

«Λόγω της σημερινής αυστηροποίησης των μέτρων, οι επαγγελματικοί αθλητικοί αγώνες καθώς και οι διεθνείς αγώνες πρέπει να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμμετοχή θεατών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας Σλόβαν – ΠΑΟΚ για το Europa Conference League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Δυστυχώς, ακόμη και οι 128 φίλαθλοι δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και τα εισιτήριά τους ακυρώνονται.

Λυπούμαστε που θα μείνουμε χωρίς την υποστήριξή σας στο γήπεδο. Ωστόσο, αισθανόμαστε και την εξ αποστάσεως στήριξή σας και όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε, ακόμη κι αν μας λείψετε πραγματικά πολύ…», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!