«Σφίγγει» ο κλοιός στη Σλοβακία, με το lockdown που αναμένεται να ανακοινωθεί να επηρεάζει και το ματς του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν.

«Σφίγγει» ο κλοιός στη Σλοβακία, με το lockdown που αναμένεται να ανακοινωθεί να επηρεάζει και το ματς του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν.

Σλόβαν – ΠΑΟΚ: Είναι γνωστό ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η Σλοβακία ωστόσο ετοιμάζεται να λάβει ακόμη αυστηρότερα μέτρα για να αναχαιτίσει την πανδημία.

Ειδικότερα, η κυβέρνηση αναμένεται αύριο Τετάρτη (24/11) να ανακοινώσει γενικό lockdown, που θα ισχύσει είτε από Πέμπτη (ημέρα του αγώνα) είτε από Παρασκευή.

Ο κυριότερος λόγος είναι οι γεμάτες ΜΕΘ, αλλά και το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι είναι μόνο το 40 τοις εκατό του πληθυσμού.

Έτσι ο ΠΑΟΚ που ταξιδεύει αύριο Τετάρτη στις 18:00 για Σλοβακία θα παίξει έναν αγώνα «φάντασμα» υπό περίεργες συνθήκες.

Θυμίζουμε ότι η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου αντί να γίνει στο «Tehelné pole», θα διεξαχθεί από τον Λουτσέσκου αύριο στην Τούμπα μετά την προπόνηση.

Στην Σλοβακία των 5,5 εκ. κατοίκων υπάρχουν ήδη σκληρά μέτρα καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί από τα καταστήματα και την εστίαση. Η χώρα που θα αγωνιστεί την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ είναι από αυτές που βιώνουν ίσως χειρότερα από όλες τις υπόλοιπες της Ευρώπης, την κατάσταση με τον κορονοϊό, με τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα και να υπάρχουν ήδη 13.985 νεκροί.