ΠΑΟΚ

Στο Διαιτητικό προσέφυγε ο ΠΑΟΚ!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πραγματοποίησε έφεση ο ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας

Μετά την απόρριψη της έφεσης στην Πρωτοβάθμια, αλλά και την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προσφύγουν, στο τέλος της χρονιής προθεσμίας που είχαν και στο Διαιτητικό δικαστήριο για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε το χρονικό περιθώριο να καταθέσει την έφεση μέχρι το Σάββατο (28/4), όμως επειδή δεν ήταν εργάσιμη ημέρα, θεωρητικά θα μπορούσε να κατέθετε το αίτημά του και σήμερα Δευτέρα. Υπό το φόβο όμως να μην ήταν χρονικά εκπρόθεσμη, κατέθεσαν την έφεση αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/4). Στην ΑΕΚ ακόμα η έφεση δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί, κάτι που αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η φιέστα τίτλου που ετοιμάζει η “Ένωση”, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, μετά το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, ίσως καθυστερήσει, στην περίπτωση που το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δεν εκδικάσει την τρέχουσα εβδομάδα την έφεση, καθότι δεν μπορεί να γίνει απονομή εφόσον εκκρεμούν υποθέσεις στα αθλητικά δικαστήρια. Συνήθως όμως, οι αποφάσεις από την εν λόγω Αρχή βγαίνουν αυθημερόν.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ