ΠΑΟΚ

Τέλος! Αυτός είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κινηθεί ακόμα περισσότερο στις μεταγραφές και ο μεγαλύτερος μεταγραφικός στόχος είναι αυτός που αποκάλυψε η στήλη! Μαξίμοβιτς
Τέλος! Αυτός είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι στις φούριες του. Στα πάνω του, στα up του. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Όλη Ευρώπη θέλει τους παίκτες του. Όλα πάνε δεξιά. Και όταν όλα πάνε δεξιά, ε βγαίνουν προς τα έξω και 2-3 μεταγραφικά παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ θέλει δεξιό μπακ, έχει κάνει κινήσεις και επαφές. Θα φέρει παίκτη. Η στήλη όμως από τον Σεπτέμβριο κιόλας σας είχε ενημερώσει, πως ο μεγάλος στόχος είτε για τον Γενάρη είτε φυσικά για το επόμενο καλοκαίρι είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος χαφ, του οποίου λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πάρει και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαξίμοβιτς κάνει εμφανίσεις καριέρας στη La Liga με τη Χετάφε. Έχει παίξει 15 στα 15 παιχνίδια και είναι εξαιρετικός. Ακόμα και στο 10 αγωνίστηκε στην πρόσφατη ήττα 2-0 από τη Λας Πάλμας. Η Χετάφε κάνει μια χαρά σεζόν έως τώρα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, δύσκολα βέβαια θα προλάβει την Ευρώπη μέσα από το πρωτάθλημα αν και ακόμα είναι πολλές οι αγωνιστικές που απομένουν.

Ο Μαξίμοβιτς φυσικά και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Και φυσικά ομάδες και από την Ελλάδα τον έχουν στη λίστα τους. Τουλάχιστον δύο από το Big5 έχει ακουστεί.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την κίνησή του και τον Γενάρη. Δύσκολα να δεχθεί η Χετάφε, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου θα προσπαθήσει αν είναι να τον κλείσει για το καλοκαίρι.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.