ΠΑΟΚ Θύρα 4

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Θύρα 4 αναφορικά με τη δικαίωση στο θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Θύρα 4, λίγες ώρες μετά τη δικαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Τέλος έλαβε η περίφημη υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μετά τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία τον αθώωσε και τυπικά, με τη Θύρα 4 να παίρνει θέση.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4, δεν θα μπορούσε να μη πάρει θέση, βγάζοντας μία… αιχμηρή ανακοίνωση για όλα όσα διαδραματίστηκαν, ρίχνοντας τα… βέλη του και στην κυβέρνηση.

«Η σημερινή δεν αποτελεί ούτε ημέρα χαράς, ούτε ημέρα δικαίωσης. Η τιμιότητα του συλλόγου που λατρεύουμε είναι δεδομένη και συνυφασμένη με την ιστορική του διαδρομή. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να περιμένουμε κάποιου είδους δικαίωση απο τα δικαστήρια που επηρεάζονται απο τους γνώριμους κύκλους των κατά συρροή αθώων, που δεκαετίες τώρα κομματιάζουν και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι ούτε καν αυτά τα δικαστήρια μπόρεσαν να βγάλουν ένοχο τον ΠΑΟΚ, είναι απλά μια σφαλιάρα στους εμπνευστές αυτής της ιστορίας. Τους παράγοντες του θρήνου και τους κυβερνητικούς τους συμπαίκτες, οι οποίοι και έχουν κατονομαστεί σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις. Ευχόμαστε οι ΠΑΟΚτσήδες ψηφοφόροι τους στο βορρά να τους δώσουν τα ανάλογα συγχαρητήρια για τη στάση τους, μην ξεχνάμε πως τους ψήφισαν για να φέρουν την αριστεία. Πάντως η εξαφάνιση τους από προσώπου γης εκείνες τις εβδομάδες Γενάρη και Φλεβάρη του 19 απέδωσε, άξιος ο μισθός τους.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού και της ΝΔ, μην καταφερνοντας να χτυπήσει μέχρι το τέλος εναν ακόμα τίτλο, λυγίζοντας μοιραία απο την επικοινωνιακή πίεση. Να θυμίσουμε πως την ημέρα δημοσίευσης της απόφασης ήταν πρωτοπόρος. Κάνεις δεν γνωρίζει εάν το πρωτάθλημα παιζόταν στα ίσια ποια θα ήταν η έκβαση του, και ούτε ποτέ θα το μάθει. Ένα ακόμα παράδειγμα ενός κάλπικου τίτλου, μια πολύ καλή αφορμή για να σας δείξουμε πόσο αστείοι φαίνεστε όταν μιλάτε για τον αριθμό των πρωταθληματων που κατακτήσετε. Ο πρωταθλητής του κ…, για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκε», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί.

Δούκας: «Έφτασε η στιγμή να υποστούν τις συνέπειες»

ΠΑΟΚ: «Να ξηλωθούν τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας»