ΠΑΟΚ

Το ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες που είχε ο Κυριάκος Κυριάκος για τη διαιτησία που είχε ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο Υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής στον ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί στη συνέντευξη Τύπου για τη διαιτησία.
Το ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες που είχε ο Κυριάκος Κυριάκος για τη διαιτησία που είχε ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο Κυριάκος Κυριάκος έβαλε πρώτος… φωτιά στο θέμα της διαιτησίας του Τάσου Παπαπέτρου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη. Πάνω από δύο λεπτά έκανε σχολιασμό για φάσεις στο ματς της Τούμπας, ρίχνοντας βολές και στην ΚΕΔ.

Καλόπιστα θα πούμε και όντως έτσι πρέπει να είναι δηλαδή, πως ο Κυριάκος Κυριάκος δεν ήθελε να παρασυρθεί. Κάποιος τον ρώτησε, κάπως πήγε η συζήτηση στη διαιτησία και δεν συγκρατήθηκε. Δεν ήθελε να κάνει κριτική και να ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά επί της ουσίας αυτό έκανε. Ακόμα και το «δεν θέλω να αναλύσω κάθε φάση» και εν μέρει το έκανε.

Στη συνέχεια ακολούθησε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που μίλησε για τη διαιτησία περισσότερο και όχι για την εμφάνιση που είχε ο ΠΑΟΚ. Διότι, κακά τα ψέματα. Καλός δεν ήταν ο Δικέφαλος του Βορρά.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Κυριάκος Κυριάκος – Το ξέσπασμά του

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>