ΠΑΟΚ

Βαρέλα: «Πάθαμε… σοκ»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ και αναφέρθηκε στο τι ακριβώς έγινε μετά το γκολ που δέχτηκαν. Αναλυτικά τα όσα είπε: Για το αν πίστευαν ότι θα πετύχουν γκολ: Αυτό δουλέψαμε, αυτός ήταν ο στόχος μας, αυτό κάναμε στις προπονήσεις. Θέλαμε να προσπαθήσουμε με μεθοδικότητα να πετύχουμε ένα...
Βαρέλα: «Πάθαμε… σοκ»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ και αναφέρθηκε στο τι ακριβώς έγινε μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν πίστευαν ότι θα πετύχουν γκολ:

Αυτό δουλέψαμε, αυτός ήταν ο στόχος μας, αυτό κάναμε στις προπονήσεις. Θέλαμε να προσπαθήσουμε με μεθοδικότητα να πετύχουμε ένα γκολ, να μην μας πιάσει τρέλα. Προσπαθήσαμε, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, ήμασταν άτυχοι που οι αντίπαλοι με την πρώτη ευκαιρία έβαλαν ένα γκολ, αυτό περίμεναν, περίμεναν ένα λάθος. Το λάθος έγινε και έτσι πέτυχαν το γκολ που ήθελαν».

Για τι έγινε μετά το 1-1 και δέχτηκαν κατευθείαν γκολ:

Δεν περιμέναμε το πρώτο γκολ. Ήταν ένα σοκ. Καταφέραμε να βάλουμε το ένα και τότε βγήκαν όλα τα συναισθήματα μπροστά. Μίλησε η καρδιά και ενώ πιστεύαμε ότι μετά το 1-1 θα καταφέρναμε να βάλουμε και άλλο γκολ δεν το κάναμε. Θα τα βάλουμε κάτω και πρέπει να συνεχίσουμε.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

ΣΧΟΛΙΑ