Ξανά fake news κατά του ΠΑΟΚ: Όχι οι συλληφθέντες δεν είχαν διαπιστεύσεις για τον τελικό Κυπέλλου!

Ποια η αλήθεια για τους συλληφθέντες και τον έλεγχο από την αστυνομία στην Αθήνα. Fake news κατά του ΠΑΟΚ!

Ξανά fake news κατά του ΠΑΟΚ: Όχι οι συλληφθέντες δεν είχαν διαπιστεύσεις για τον τελικό Κυπέλλου! Μετά από τη δημοσίευση φωτογραφίας του Γιώργου Σαββίδη με ένα τραγουδιστή, τον οποίο καθοδηγούμενα μέσα τον μετέτρεψαν σε δολοφόνο και ότι δήθεν ήταν ένας εκ των συλληφθέντων, ήρθα νέες ψευδείς ειδήσεις, με σκοπό να πλήξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγχρονισμένα, μέσα μαζικής ενημέρωσης ερυθρολεύκων αποχρώσεων, δημοσιογράφοι από συγκεκριμένο όμιλο αλλά και ρεπόρτερ και ιστοσελίδες του Άρη, έκαναν πρώτο θέμα, ότι δήθεν κάποιοι από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που παρακολούθησαν, άτομα μόνο με προσκλήσεις.

Στήθηκαν λοιπόν «fake news» για να οδηγήσουν την κοινή γνώμη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού πλέον γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που νοιάζει κάποιους, δεν είναι ούτε η εξαφάνιση της βίας, ούτε το παιδί που χάθηκε, ούτε η οικογένεια του. Στόχος τους είναι μόνο να πλήξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η αλήθεια; Η κατάθεση του αστυνομικού πάνω στην οποία στήθηκε άλλη μια φθηνή προπαγάνδα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταθέτει τα εξής: «Περαιτέρω διαπιστώθηκε από την Υπηρεσία μας ότι ο Carciu, o Demirazi (Γ), Χατζηκωνσταντίνου (Δ), Σαρακατσάνος (Ε), Κουμαρόπουλος (Θ) και Κάμβο (Ι) είχαν ελεγχθεί από αστυνομικές Υπηρεσίες στην Αθήνα στις 23-05-2021 στον τελικό του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ. Άλλο τίποτε δεν έχω να προσθέσω».

Το έχει συμβεί λοιπόν; Οι συλληφθέντες πράγματι ελέγχθηκαν αλλά όχι στο ΟΑΚΑ και όχι την ημέρα του τελικού. Ο τελικός Κυπέλλου διεξήχθη στις 22 Μαΐου του 2021 ο έλεγχος όπως διαβάζετε από τον αστυνομικό έγινε την επόμενη μέρα στις 23 Μαΐου.

Πολύ απλά, αυτό συνέβη διότι οι συλληφθέντες ελέγχθηκαν μια ημέρα μετά τον τελικό, στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, εκεί όπου τις ημέρες του τελικού του Κυπέλλου, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες οπαδοί των ασπρόμαυρων.