ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης για Τέμπη: «Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα» (pic)

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δε ξέχασε τους έξι φίλους του ΠΑΟΚ, που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.
Ζαγοράκης για Τέμπη: «Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα» (pic)

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από τη «μαύρη» για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ημέρα, όταν έξι φίλοι του «δικεφάλου» σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τίμησε τη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου του 1999, ο χρόνος σταματούσε. Εξι νεαρά παιδιά πλήρωσαν με το ίδιο τους το αίμα, την ίδια τους τη ζωή, την αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ. Για το ποδόσφαιρο. Για την παρέα.

Εκείνο το ξημέρωμα, σαν σήμερα πριν 22 χρόνια, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια θρηνούσε. Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα, ίδιο με το χρώμα του συλλόγου.

Ζωή και θάνατος.

Χαρά και θλίψη.

Άσπρο και μαύρο.

Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής για όλους: «Η αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ., τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα…».

Ανάρτηση Ζαγοράκη για τα Τέμπη.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

?>