ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σοκ – Μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ο Αλ Κελαϊφί!

Σοκ για τη Παρί Σεν Ζερμέν - Μπλέγμενος σε σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας!
Παρί Σεν Ζερμέν: Σοκ - Μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ο Αλ Κελαϊφί!

Σαν βόμβα έπεσε στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ligue 1, το σημερινό φύλλο της γαλλικής εφημερίδας Liberation που εμπλέκει τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το μέσο της Γαλλίας, ο Αλ Κελαϊφί είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία, του Tayeb B.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί στις 13 Ιανουαρίου του 2020 στο Κατάρ και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης καθώς είχε στη κατοχή του ευαίσθητο υλικό, στο οποίο εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης της Παρί.

Στο υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία, φαίνεται πως έχει λόγο στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ προκειμένου να διεξαχθεί στην εν λόγω χώρα το επερχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, μέχρι να παραδώσει ο Tayeb B το υλικό στη νομική ομάδα του Αλ Κελαϊφί έμεινε κρατούμενος στο Κατάρ από όπου και αποφυλακίστηκε το Νοέμβριο του 2020.

Παρί Σεν Ζερμέν – Δείτε το πρωτοσέλιδο της Liberation:

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού ο Αλ Κελαϊφί!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

ΣΧΟΛΙΑ