ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Το πλάνο της επόμενης ημέρας

Πώς θα πορευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη σεζόν.
ΠΑΣ Γιάννινα: Το πλάνο της επόμενης ημέρας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στη Super League 2 μετά την τεράστια αποτυχία της νυν διοίκησης να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Το μεγάλο ερώτημα πια είναι η επόμενη ημέρα.

Λίγο καιρό πριν ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης είχε πει πως μαζί με τον αδερφό του είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Ναι, ο ίδιος που νωρίτερα είχε τονίσει πως θα είναι ο εγγυητής για να επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα ξανά στα σαλόνια.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα κάνει και νέα τοποθέτηση προσεχώς. Όχι ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα από τη στιγμή που τη μία αναιρεί όσα λέει την άλλη.

Σχετικά με το αύριο του ΠΑΣ Γιάννινα, το Sportime.gr έχει αποκαλύψει και ποιοι θέλουν να παραμείνουν και πώς αντιδρούν οι Ηπειρώτες στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες τους. Οι αποχωρήσεις έχουν ξεκινήσει και στο φινάλε δεν θα είναι πολλοί οι έμπειροι παίκτες που θα μείνουν.

Ταυτόχρονα, φως στο τούνελ με επενδυτή δεν υπάρχει μέχρι νεοτέρας! Για τον πάγκο έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα προπονητών. Αρκετοί από μόνοι τους έχουν ρίξει γέφυρες μια και ο πάγκος αποτελεί δέλεαρ. Ωστόσο, εάν δεν αλλάξει η διοίκηση, μην περιμένετε πολλά. Το ρόστερ θα κατά μεγάλο βαθμό ελληνικό. Το μπάτζετ δεν θα είναι τόσο υψηλό, αφού εκτός των άλλων υπάρχουν ήδη υπάρχουν οι αμαρτίες από το χθες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Το πλάνο της επόμενης ημέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.