ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός πιέζει για να φύγει

Δεν θέλει να παραμείνει άλλο στον ΠΑΣ Γιάννινα ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός πιέζει για να φύγει

Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν παρέμενε στη Super League 1 ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του θέλουν να αποχωρήσουν.

Ακόμη και αυτοί που ήταν για χρόνια εκεί, κοιτούν προς άλλες πολιτείες. Εξαίρεση αποτελούν οι Κόντε και Εραμούσπε, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.gr.

Ο Ζήσης Καραχάλιος είναι στην πρώτη κατηγορία. Σε αυτούς που έδωσαν αυτό που είχαν και είναι έτοιμοι για κάτι νέο. Έστω και εάν η φετινή του σεζόν δεν βοηθάει. Άλλες χρονιές ο πήχης ήταν πιο ψηλά. Φέτος κινήθηκε και ο Καρδιτσιώτης σε μέτρια επίπεδα. Ίσως δεν τον βοήθησε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν έδωσε και εκείνος όσα θα έπρεπε.

Ωστόσο, η λίμνη, πλέον, φαντάζει πολύ μικρή για να περιορίσει τη διάθεσή του. Ήδη από τότε που έβαλε την τζίφρα της ανανέωσης (σ.σ.: συμβόλαιο έως το 2025) είχε δεύτερες σκέψεις. Ας όψεται η απουσία κανονικής πρότασης. Πόσω μάλλον τώρα που δυστυχώς οι Ηπειρώτες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ο Καραχάλιος στην έσχατη των περιπτώσεων θα το πάει επί προσωπικού με τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη για να κάμψει τις αντιστάσεις του. Το αφεντικό πουλάει τρέλα ζητώντας για τους καλύτερους παίκτες 2000.000 ευρώ. Μόνο που τέτοια λεφτά δεν παίζουν. Ο Καραχάλιος το γνωρίζει και οι ομάδες που τον τσεκάρουν δεν είναι διατεθειμένες να δώσουν ούτε τα μισά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός πιέζει για να φύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.