ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, είναι η πρώτη επιλογή!

Αν ο Λοντίγκιν μείνει ελεύθερος, προφανώς και θα απασχολήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, είναι η πρώτη επιλογή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει βασικό τερματοφύλακα και αν ο Λοντίγκιν λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό θα κάνει κίνηση για τον φέρει πίσω!

Το Sportime έγραψε οτι ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα θα χτιστεί από τον «άσο». Νέος… Πριόρ δεν θέλουν να προκύψει, οι Χριστοβασίληδες και θα πάνε σε safe επιλογές.

Επίσης αποκάλυψε οτι μεταξύ των τερματοφυλάκων που έχουν πέσει στο τραπέζι, η μια περίπτωση είναι μεν εξαιρετική, αλλά και δύσκολη, αφού πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα, με βιογραφικό και γνώριμο στο εν ελλάδι κοινό.

Δεν είναι άλλος από τον γνώριμο και στον κόσμο του ΠΑΣ από το πέρασμα του από την ομάδα την περσινή σεζόν, Γιούρι Λοντίγκιν. Δύσκολη επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, θέλει να λύσει, έχοντας ήδη ενημερώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Η επιθυμία του Λοντίγκιν να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» και να πάει σε μια ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο και παράλληλα θα είναι και πιο κοντά στην οικογένεια του, είναι και ο μεγάλος σύμμαχος του «Άγιαξ».

Τον ξέρουν και τους ξέρει. Διατηρεί εξαιρετική σχέση και είχε άψογη συνεργασία με την οικογένεια Χριστοβασίλη.

Ήδη κρούση στον Λοντίγκιν, όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime έχει κάνει και ο Πανσερραϊκός, αλλά αν τελικά μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, εξυπακούεται οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει το προβάδισμα, με δεδομένο οτι θα πάρει τα γάντια του βασικού σπίτι του, και δικαίως αφού πρόκειται για εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Η εκτίμηση είναι δεδομένη και από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΣ, τον οποίο θεωρούν τοπ τερματοφύλακα, άκρως επαγγελματία και  και εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι σίγουρο οτι αν μείνει ελεύθερος, θα γίνει κίνηση για να επιστρέψει. Αν δεν έχει γίνει ήδη! Και αφού (θα) θέλει και η νύφη και ο γαμπρός, δύσκολα θα χαλάσει ο «γάμος».

Όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για… παραφιλολογία και επίσης η κουβέντα δεν τελειώνει στο γεγονός οτι ο Λοντίγκιν έχει συμβόλαιο. Το αντίθετο μάλιστα. Η συζήτηση για την επίστροφή του στον ΠΑΣ τώρα ξεκινάει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, είναι η πρώτη επιλογή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!