ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ενδιαφέρον, διάθεση πώλησης, προτάσεις, όλα σε ένα… τσουβάλι!

Σενάρια πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Τι πραγματικά έχει συμβεί. Το Sportime αποκαλύπτει.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ενδιαφέρον, διάθεση πώλησης, προτάσεις, όλα σε ένα… τσουβάλι!

«Καφενείο» και ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιοι διαδίδουν το ενδιαφέρον και… προτάσεις για αγορά της ΠΑΕ. Τι ισχύει.

Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν υποβιβάστηκε, αν και τον είχαν… κυκλώσει αρκετοί. Ίσως και λόγω της κατάστασης της υγείας του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη να ήταν και ο εύκολος στόχος.

Αφού δεν έπεσε, η επόμενη μέρα που τον βρίσκει στην Super League έχει μπόλικα σενάρια πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Πλειοψηφικό πακέτο που έχει περάσει στους δύο γιους του Γιώργου Χριστοβασίλη, Παναγιώτη και Γιάννη.

Σε επίπεδο… κομμωτηρίου και καφενείου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει… αγγελία! Πωλείται εν ολίγοις. Και όχι μόνο πωλείται, έχει προχωρήσει και η ιστορία, αφού έχει βρεθεί και αγοραστής, με το όνομα Έλληνα επιχειρηματία που έχει ασχοληθεί και πριν πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο, όντας ιδιοκτήτης ΠΑΕ της βορείου Ελλάδας.

Τι πραγματικά ισχύει όμως; Το Sportime έχει το ρεπορτάζ και το παραθέτει.

Καταρχήν, δεν είναι άγνωστο, οτι ακόμα και όταν ήταν εν ζωή ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ήταν ανοιχτός σε προτάσεις για την πώληση της ομάδας. Προτάσεις που δεν κατατέθηκαν ποτέ και ότι ακούστηκε είτε δεν πήρε ποτέ επίσημο χαρακτήρα, είτε ως πρόταση ήταν αστεία.

Όλα λοιπόν έχουν την τιμή τους και του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ξεκάθαρη και έχει μεταφερθεί προς πάσα κατεύθυνση. Το «μαγαζί» καθαρίζει οσονούπω από παλιές οικονομικές «αμαρτίες» προηγούμενων διοικήσεων, οπότε μοιραία η τιμή ανεβαίνει.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, δύο διαφορετικοί άνθρωποι εκτός ΠΑΕ, αμφότεροι του ποδοσφαίρου και οι οποίοι έχουν ή είχαν στενή σχέση με την διοίκηση, έχουν διαρρεύσει οτι έχουν ή θα φέρουν πρόταση για την ομάδα, αλλά επίσημα στη διοίκηση δεν έχει φτάσει το παραμικρό. Να σημειωθεί οτι οι δύο αυτές πλευρές έχουν αναφέρει συγκεκριμένο και το ίδιο ακριβώς νούμερο, το οποίο όμως δεν είναι κάτω απο το αντιτιμο που έχει θέσει η διοίκηση για να πουλήσει.

Εν κατακλείδι, επειδή τις προσεχείς μέρες θα ακουστούν και θα γραφτούν πραγματάκια, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ούτε ως πρόταση, ούτε καν ως κρούση. Mόνο απο το «περιβάλλον» συγκεκριμένων ανθρώπων προκύπτει ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ.

Την ίδια ώρα η διοίκηση τρέχει ήδη τον σχεδιασμό. Ήδη ο Δημήτρης Νιαρχάκος βρίσκεται στα Γιάννενα και έχει πιάσει δουλειά, ενώ παράλληλα προχωρούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!