ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβεβαίωση με Νίνη – Οι στάνταρ προσθήκες και οι έξτρα κινήσεις – Τι ισχύει με τα ονόματα που έχουν «βγει»!

Για πόσες μεταγραφές θα κινηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, τα ονόματα που έχουν ακουστεί και τι ισχύει για τον καθένα. Η παράμετρος για έξτρα κινήσεις
ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβεβαίωση με Νίνη - Οι στάνταρ προσθήκες και οι έξτρα κινήσεις - Τι ισχύει με τα ονόματα που έχουν «βγει»!

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτήρης Νίνης, Παναγιώτης Τσιντώτας, Φεντερίκο Τζίνο. Τι ισχύει για τον καθένα. Πόσες οι μίνιμουμ μεταγραφές και το παράθυρο για έξτρα κινήσεις.

Η μεταγραφολογία στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει και έχει ξεκινήσει δυνατά. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει. Τι ισχύει για τον καθένα; Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΣ και ποια η παράμετρος για έξτρα κινήσεις την χειμερινή μεταγραφική περίοδο; Το Sportime αποκαλύπτει…

Καταρχήν, η αποκάλυψη του Sportime επιβεβαιώθηκε! Ο Σωτήρης Νίνης αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ανακοινώθηκε. Ποδοσφαιριστή για τον οποίο άναψε το πράσινο φως και ο Θανάσης Στάικος.

Παναγιώτης Τσιντώτας. Είναι περίπτωση που βλέπει ο Χριστοβασίλης, αλλά σε καμία περίπτωση, στο σημείο που παρουσιάστηκε. Οτι «πάει Γιάννενα». Ο Τσιντώτας έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν δεν το λύσει, δεν πάει πουθενά. Ηδη έχει προκύψει και ενδιαφέρον από τη Λαμία, η οποια έχει άριστες σχέσεις με την Ένωση, γεγονός που της δίνει προβάδισμα. Γι’ αυτό και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αποκάλυψε το Sportime, έχει ψηλά στη λίστα και ακόμα έναν τερματοφύλακα, με τον οποίο επίσης έχει γίνει επαφή!

Φεντερίκο Τζίνο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος μιλάει με τους ανθρώπους του ΠΑΣ από τις αρχές του μήνα. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και αν δεν προκύψει κάτι, αναμένεται το αργότερο μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη να έρθει στην Ελλάδα για να επικυρωθεί η συμφωνία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι επόμενες κινήσεις

Και έπεται και συνέχεια, αφού οι Ηπειρώτες αναζητούν και έναν εξτρέμ. 11αδάτο, εννοείται, με τη συγκεκριμένη περίπτωση να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της διαλογής. Ονόματα που εξετάζει η διοίκηση και ο προπονητής, πολλά. Αρκετά κόπηκαν, αλλά παραμένουν στο τραπέζι.

Δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη κίνηση στον άξονα, πλην Νίνη και Τζίνο. Αν προκύψει κάποιος ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά.

Και εδώ μπαίνει άνω τελεία. Στην οποία θα μπει… blanco, αν προκύψουν αποχωρήσεις – αποδεσμεύσεις. Οι διοικούντες θέλουν να απαλλαγούν από κάποια συμβόλαια παικτών που δεν έχουν πείσει, αλλά με μονομερή επιθυμία δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να συναινέσουν και οι ποδοσφαιριστές.

Πάντα θα «παίζει» βέβαια αστερίσκος. Αν προκύψει κάτι που θα κάνει κλικ, θα προχωρήσει ανεξάρτητα, αν υπάρχει πλάνο ενίσχυσης ή προκύψει κενό στο ρόστερ. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ