ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έσκασε η «βόμβα»! Δίνει την ομάδα ο Χριστοβασίλης! Επιβεβαίωση Sportime!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραχωρείται και το Sportime επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά!
ΠΑΣ Γιάννινα: Έσκασε η «βόμβα»! Δίνει την ομάδα ο Χριστοβασίλης! Επιβεβαίωση Sportime!

Η οικογένεια Χριστοβασίλη παραχωρεί και επίσημα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το Sportime είχε προβλέψει τις εξελίξεις!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Το επιβεβαίωσε με επίσημη τοποθέτηση η οικογένεια Χριστοβασίλη, στην οποία τονίζεται πως «ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα. Παραχωρούμε τον ΠΑΣ σε όποιον μας τον ζητήσει έτσι ώστε να τον οδηγήσει στην επόμενη ημέρα. Εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος».

Ήδη όπως έχει αποκαλύψει το Sportime και διαψεύστηκε με διαρροές, οι επαφές για την πώληση του της ομάδας της Super League 1 έχουν ξεκινήσει με τον Νίκο Σιόντη, ιδιοκτήτη του Hall of Brands να έχει κάνει ήδη μια κουβέντα με την νυν διοίκηση για την εξαγορά της ΠΑΕ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις!

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι η οικογένεια Χριστοβασίλη, πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενημέρωσε και τον περιφεριάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη για την πρόθεση της να δώσει την ομάδα.

Παράλληλα στην επίσημη τοποθέτηση η διοίκηση Χριστοβασίλη αναλαμβάνει και το μερίδιο που της αναλογή αναφέροντας οτι «Δυστυχώς η σημερινή βαθμολογική μας θέση, δείχνει πως οι προσπάθειές μας δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε και πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας», ενώ παράλληλα αφήνει και αιχμές για την στάση της τοπικής κοινωνίας με την ατάκα οτι «Πλέον, διαπιστώνουμε πως οι πολλοί δεν είναι δίπλα μας και αυτό μας βαραίνει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Έσκασε η «βόμβα»! Δίνει την ομάδα ο Χριστοβασίλης! Επιβεβαίωση Sportime!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!