ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα αποχώρηση βασικού παίκτη – Η μεγάλη διαφορά

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα αποχώρηση βασικού παίκτη – Η μεγάλη διαφορά

Την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έβγαζε προς τα έξω πως κανείς από τους βασικούς που έχουν συμβόλαια δεν φεύγουν ελεύθεροι, υπήρξε εξαίρεση. Ο Νώντας Παντελάκης τα κατάφερε.

Λίγες μέρες μετά την πώληση του Κέβιν Ροσέρο στη Νεκάξα, αποχωρεί και ο Κρητικός στόπερ. Στον ΠΑΣ Γιάννινα πήγε το 2019-20 μετά τον Παναθηναϊκό και εκεί έκανε γεμάτες σεζόν κατά κύριο λόγο φτάνοντας να φορέσει και το περιβραχιόνιο.

Είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, αλλά μετά τον υποβιβασμό εξέφρασε την επιθυμία να φύγει. Σε πρώτη φάση οι Ηπειρώτες ζήτησαν χρήματα, αλλά η χρυσή τομή βρέθηκε. Έτσι ο Παντελάκης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Για την ιστορία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από το Ισραήλ και τη Ρουμανία. Δεδομένου ότι πλέον είναι free agent, θα αυξηθεί ο αριθμός των μνηστήρων.

Σε αντίθεση με υποθέσεις όπως αυτές των Ζήση Καραχάλιου, Ροντρίγκο Εραμούσπε και Κάρλες Σόρια, οι οποίοι ακόμη έχουν μείνει στο κλαμπ ενώ πιέζουν για διαζύγιο, ο Παντελάκης τα κατάφερε. Μάλλον δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Το καλοκαίρι, πάντως, είναι μεγάλο και οι άλλοι τρεις παίκτες που αναφέραμε, δύσκολα θα παραμείνουν μετά το τέλος του. Πολύ απλά γιατί δεν είναι εύκολο να πληρώνει η νυν διοίκηση τα συμβόλαιά τους στη Super League 2.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα αποχώρηση βασικού παίκτη – Η μεγάλη διαφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.