Ο υγιής Ριένστρα που θα κάνει δίδυμο με Καραχάλιο και ο Γκαρντάφσκι με τον οποίο δεν ασχολείται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα που ψάχνει κανονικό δεξί μπακ!

Ο Ριένστρα που περνάει από ιατρικά και το ρίσκο με Γκαρντάφσκι για δεξί μπακ, που πιθανότατα δεν θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο υγιής Ριένστρα που θα κάνει δίδυμο με τον Καραχάλιο και ο Γκαρντάφσκι  που απομακρύνεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το Sportime έγραψε οτι είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και άλλος πρώην «Βολιώτης» από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποκαλύπτοντας το όνομα του Ντάαν Ριένστρα. Ο 29χρονος Ολλανδός που ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητα του, ωστόσο επέστρεψε υγιής στα play out, παίζοντας σε πέντε παιχνίδια.

Η περίπτωση του σαφώς και ενδιαφέρει, ωστόσο υπό προϋποθέσεις. Η αξία του ποδοσφαιριστή δεν αμφισβητείται, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Κάτι που πιθανότατα θα συμβεί ίσως και την επόμενη εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί. Ο φορ Σταματελόπουλος και ο δεξιός μπακ, Τσάβος.

Ο τελευταίος έρχεται για να δώσει βάθος στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού πρόθεση πλέον της διοίκησης Χριστοβασίλη είναι να αποκτηθεί και ένας ακόμα δεξιός οπισθοφύλακας. Κανονικός, αφού ο Γκαρντάφσκι δεν θα ανανεώσει.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μείνει, αφού ο Γερμανός μπορεί να παίξει σε 2-3 θέσεις και να δείξει η προετοιμασία, αν μπορεί να καλύψει με επιτυχία τη θέση. Ωστόσο μετά από καποιες επαφές, ανάμεσα στην οικογένεια Χριστοβασίλη και του νέου τεχνικού Θανάση Στάικου, γίνονται δεύτερες σκέψεις και το πιθανότερο είναι να μην δοκιμάσουν το… πείραμα, να μην προχωρήσουν τελικά με την ανανέωση Γκαρντάφσκι και να κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου δεξιού μπακ που θα καλύψει το κενό του Σάλιακα.

Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή κατεύθυνσης έπαιξαν και οι συχνοί τραυματισμοί του Γκαρντάφσκι ο οποίος απουσίασε στα 15 από τα 37 παιχνίδια που έδωσαν φέτος οι Ηπειρώτες σε όλες τις διοργανώσεις.