ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Τσιντώτας και οι τερματοφύλακες που έχουν «καεί»!

Ο Τσιντώτας που δεν βρίσκει ομάδα στο εξωτερικό και οδεύει προς Ατρόμητο και οι τερματοφύλακες που προτάθηκαν, αλλά δεν ενδιαφέρουν.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Τσιντώτας και οι τερματοφύλακες που έχουν «καεί»!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει τερματοφύλακα. Ο Τσιντώτας που είχε προτεραιότητα το εξωτερικό, ο Έλληνας του εξωτερικού που «κάηκε» και ο Κρίστινσον.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλουν να μπλέξουν με νέο… Πριόρ και αναζητούν την καλύτερη επιλογή για τον άσο! To Sportime έχει φωτογραφίσει τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και (όντως) εξετάζονται. Μάλιστα μια εξ αυτών είναι και σε ποιο προχωρημενο στάδιο!

Όλα πάντως δείχνουν οτι ο επόμενος τερματοφύλακας του «Άγιαξ» θα είναι ξένος.

Το δημοσίευμα του Sportime, για… γνώριμους τερματοφύλακες στο ελληνικό κοινό, έχει προκαλέσει «αποκαλύψεις» περιπτώσεων που δεν έχουν βάση, αφού ναι μεν μπορεί να έχουν προταθεί σε διοίκηση και προπονητή, αλλά δεν αποτελούν προτεραιότητα. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, έχουν «καεί» αμφότερες.

Καπίνο και Κρίστινσον, αν και έφτασαν στους ανθρώπους του ΠΑΣ τις τελευταίες μέρες, δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία από τις δύο.

Τέλος, όσον αφορά στον Τσιντώτα, ο οποίος είχε ουσιαστικα κλείσει την πόρτα στον ΠΑΣ, εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, ελλείψει επιλογών εκτός των συνόρων, έχει προταθεί και εξετάζεται στον Ατρόμητο, αφού ο Γιαννιώτης έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει αν και η διοίκηση έδειξε διάθεση να συζητήσει με τον 30χρονο τερματοφύλακα για νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τώρα στην τριάδα των πορτιέρε στους Γιαννιώτες, ο Σούλης έχει συμβόλαιο, ενώ υπάρχει πρόθεση να ανανεώσει ο Αθανασίου που μένει ελεύθερος.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!