ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Χουάν Περέα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Η ομάδα που υπογράφει ο Κολομβιανός επιθετικός!

Ο Χουάν Περέα θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και άμεσα!

Χωρίς τον Χοσέ Περέα θα αναχωρήσει για την Πολωνία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αποφασίζει για το μέλλον του ο Κολομβιανός επιθετικός!

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε. Επί ελληνικού εδάφους και σε λίγες μέρες η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία!

Πιθανότατα με κάποια ακόμα νέα πρόσωπα, αλλά και με… απόντες!

Ο Χουάν Περέα, όπως όλα δείχνουν δεν θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η πώληση του Κολομβιανού επιθετικού βρίσκεται στην τελική ευθεία. Όλα δείχνουν εξωτερικό, αν και υπήρξε ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ. Προ Αλμέιδα όμως.

Για τον Περέα υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» την πώληση του Κολομβιανού αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην οικογένεια Χριστοβασίλη! Στην Ιταλία γράφουν για ενδιαφέρον της Σαρλεριτάνα, αλλά κάτι επίσημο δεν έχει προκύψει στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμα.

Για να φύγει ο Περέα πρέπει να θέλει και ο ποδοσφαιριστής, αλλά παράλληλα και να ικανοποιηθεί η διοίκηση που έχει βάλει ψηλά τον πήχη!

Η… προτάσαρα που προέκυψε από Ρωσία μεριά, δεν προχώρησε. Πολλά τα… μηδενικά στο ποσό που θα έβαζε στα ταμεία του ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Περέα δεν «ψήθηκε» να πάει. Παρόλο που και του ίδιου το συμβόλαιο ήταν στα… ταβάνια!

Όπως και να έχει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το θέμα Περέα θα έχει τελειώσει.