ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην τελική ευθεία η πώληση του Περέα – Η απίστευτη πρόταση από Ρωσία και το «όχι» του Κολομβιανού!

Ο Χουάν Περέα θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και άμεσα!
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην τελική ευθεία η πώληση του Περέα – Η απίστευτη πρόταση από Ρωσία και το «όχι» του Κολομβιανού!

Χωρίς τον Χοσέ Περέα θα αναχωρήσει για την Πολωνία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αποφασίζει για το μέλλον του ο Κολομβιανός επιθετικός!

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε. Επί ελληνικού εδάφους και σε λίγες μέρες η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία!

Πιθανότατα με κάποια ακόμα νέα πρόσωπα, αλλά και με… απόντες!

Ο Χουάν Περέα, όπως όλα δείχνουν δεν θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η πώληση του Κολομβιανού επιθετικού βρίσκεται στην τελική ευθεία. Όλα δείχνουν εξωτερικό, αν και υπήρξε ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ. Προ Αλμέιδα όμως.

Για τον Περέα υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» την πώληση του Κολομβιανού αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην οικογένεια Χριστοβασίλη! Στην Ιταλία γράφουν για ενδιαφέρον της Σαρλεριτάνα, αλλά κάτι επίσημο δεν έχει προκύψει στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμα.

Για να φύγει ο Περέα πρέπει να θέλει και ο ποδοσφαιριστής, αλλά παράλληλα και να ικανοποιηθεί η διοίκηση που έχει βάλει ψηλά τον πήχη!

Η… προτάσαρα που προέκυψε από Ρωσία μεριά, δεν προχώρησε. Πολλά τα… μηδενικά στο ποσό που θα έβαζε στα ταμεία του ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Περέα δεν «ψήθηκε» να πάει. Παρόλο που και του ίδιου το συμβόλαιο ήταν στα… ταβάνια!

Όπως και να έχει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το θέμα Περέα θα έχει τελειώσει.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!