Τον ρωτούσαν γιατί οι παίκτες του έπεφταν «σαν τα κοτόπουλα»

Να απολογηθεί για τους παίκτες του κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ορισμένοι δημοσιογράφοι τον έβαλαν στη… μέση και άρχισαν τις ερωτήσεις για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάποιος τους χαρακτήρισε, μάλιστα, κοτόπουλα. Μεταξύ άλλων ο Πετράκης ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τοποθετηθεί.

Για το ματς: «Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Εκεί που φτάσαμε μας αφήνει στεναχώρια το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΣ έπεφταν σαν «κοτόπουλα»: «Η δουλειά που κάνουμε είναι δημόσια. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση ή να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης κάποια στιγμή ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα».

Για το αν το βρίσκει ποδοσφαιρικό αυτό που έγινε: «Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό και δεν βοηθάει», ανέφερε αρχικά, για να συνεχίσει:

Για τη δήλωση Λουτσέσκου: «Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο συνάδελφος. Ο καθένας κρίνεται…».