ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ένα το ερωτηματικό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του Κάστρο ο Γιάννης Πετράκης

Ενδεκάδα που κερδίζει, δύσκολα αλλάζει. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, εν όψει του ματς με τον Άρη ο Γιάννης Πετράκης είναι αναγκασμένος να κάνει σίγουρα μία αλλαγή.

Λόγω της αποβολής του Κάστρο ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ο Λίλα άρεσε ως στόπερ και η αρχική σκέψη είναι να παραμείνει εκεί στην πορεία. Θα μπορούσε να γίνει η εξαίρεση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ωστόσο, προβάδισμα δείχνει να έχει ο Σιόντης για εκεί.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για άλλη μία μέρα οι Παμλίδης και Περιστερίδης. Ο δεύτερος ουσιαστικά θα επιστρέψει προς το τέλος της σεζόν, ενώ ο πρώτος έχει κάποιο δρόμο ακόμα.

Προπόνηση με δύο απουσίες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ