O... φορ Παντελάκης, δεύτερος σκόρερ στον ΠΑΣ Γιάννινα! (vid)
Μόνο ο Πέδρο Κόντε έχει βάλει περισσότερα από τα 12 γκολ που έχει ο Νώντας Παντελάκης!
ΠΑΣ Γιάννινα: Μόλις... 13 αγωνιστικά λεπτά έχει στο πρωτάθλημα ο Νώντας Παντελάκης, μόνο το 1' έπαιξε στη φυσική του θέση!
Κάργας και Εραμούσπεείναι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν το «σπάει» για κανένα λόγο ο Ηρακλής Μεταξάς. Και δεν έχει και λόγο, αφού οι Γιαννιώτες έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, το ένα με πέναλτι!
Ο Νώντας Παντελάκης, ο τρίτος στόπερ στην ιεραρχία, μέχρι το ματς με τον Ατρόμητοστο Περιστέρι είχε αγωνιστεί κάτι... δευτερόλεπτα στη Νίκαια στο 0-0 με τον Ιωνικό. Μπήκε στο 93' και μετά από 30 δευτερόλεπτα, ο Σκουλάς το έληξε.
Στο Περιστέρι έπαιξε άλλα 12', αλλά όχι ως κεντρικός αμυντικός. Ουσιαστικά ως τρίτος επιθετικός. Και μάλιστα βγάζει εκπληκτική κάθετη στον Μίνα για να ξεκινήσει η ... διαδικασία της ισοφάρισης από τον Μορέιρα στο 88'!
Το τελευταίο... τρίτο του γηπέδου δεν είναι άγνωστο για τον Παντελάκη. Συχνές οι προωθήσεις του Έλληνα αμυντικού και εξίσου συχνή και η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.
12 φορές έχει σκοράρει στην καριέρα του. Μόνο ο Κόντε έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα!
