ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό τον παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τσεκάρει τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό τον παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει

Η τακτική είναι πάγια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια κοιτάει σταθερά το υλικό των μεγάλων ψάχνοντας για ευκαιρίες. Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος είναι μία εξ αυτών.

Οι Ηπειρώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό και σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους ενισχύθηκαν μέσω του «τριφυλλιού». Ο Παντελάκης ήταν ο πρώτος που έκανε σχετικά πρόσφατα αυτό το δρομολόγιο, όταν ακόμη ο ΠΑΣ Γιάννινα βρισκόταν στη Super League 2.

Με την άνοδό του επιχείρησε να πάρει και άλλους παίκτες. Κότσαρης και Περέα ήταν τα δύο ονόματα που «έπαιξαν» περισσότερο. Τότε ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανέναν εξ αυτών να ανηφορίσει προς τα Ιωάννινα. Έναν χρόνο αργότερα, όμως, το έκανε στην περίπτωση του Κολομβιανού.

Υπήρχε, μάλιστα, και άλλος επιθετικός που άρεσε σταθερά. Ήταν ο Σέχου, ο οποίος μόλις έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, πήγε για να δοκιμαστεί στα Ιωάννινα. Τελικά το deal δεν προχώρησε για λόγους που δεν έχουν σχέση μόνο με την αγωνιστική του αξία.  Ο επόμενος, λοιπόν, που μπαίνει σε αυτή τη λίστα είναι ο Αθανασακόπουλος. Είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει ο Πατρινός.

Free agent ο Αθανασακόπουλος, περιμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τη φετινή σεζόν ο Αθανασακόπουλος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Β’. Στο παρελθόν έχει πάρει ματς και στην πρώτη ομάδα, αλλά φαίνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει. Ως έναν βαθμό προκαλεί εντύπωση αυτό γιατί είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού Β’. Παρόλα αυτά δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία έστω σε ματς Κυπέλλου.

Όπως αποκάλυψε λίγες μέρες πριν το eSportime, πρόταση ανανέωσης έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με καλύτερες απολαβές, αλλά ο παίκτης και η φαμίλια του τσινάνε. Αναμενόμενο από τη στιγμή που βλέπουν ότι ο 21χρονος δεν θα έχει την απαιτούμενη εξέλιξη στους «πράσινους», καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο για εκείνον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει στη γωνία για τις εξελίξεις και προσεχώς δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή του γνωρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό τον παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.