ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δε γλιστρήσαμε, μας έσπρωξαν…»

Ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έντονα είναι τα παράπονα που εξέφρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα από καυστική ανακοίνωσή του. «Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά...
ΠΑΣ Γιάννινα: «Δε γλιστρήσαμε, μας έσπρωξαν…»

Ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έντονα είναι τα παράπονα που εξέφρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα από καυστική ανακοίνωσή του.

«Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά παιξίματα να μην ελέγχονται πειθαρχικά», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 1-3: Τον… έπνιξε στη λίμνη του με ανατροπή (vids)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλαμε να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας.

Θα ευχηθούμε όμως να εκλείψουν και οι ακούσιες, όπως συνεχίζουμε να πιστεύουμε, αδικίες σε βάρος της ομάδας μας.

Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά παιξίματα να μην ελέγχονται πειθαρχικά.

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για το σημερινό κακό αποτέλεσμα.

Θα επανέλθουμε και θα πάρουμε πίσω αυτό που μας αξίζει.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως εμείς θεωρούμε, χωρίς ακρότητες, χωρίς υπερβολές, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς θεατρινισμούς και προκλήσεις.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως αρμόζει στην μεγάλη αγάπη όλων των Ηπειρωτών.

Αλλά δε θα είμαστε πλέον σιωπηλοί.

Όχι για να πάρουμε τα «σποράκια», όπως συχνά λέγεται στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά για να μη ζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις με το 2019.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και τον κ. Κολόκα προσωπικά, όλους τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ αλλά και της ΠΑΕ, που δουλεύουν ακατάπαυστα για να έχουμε ένα γήπεδο που αντέχει ακόμη και τόνους νερού όπως σήμερα».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.