ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έτσι τους αποχαιρέτησε ο Νιαρχάκος

Ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε στην ομαδική συνομιλία της ομάδας
ΠΑΣ Γιάννινα: Έτσι τους αποχαιρέτησε ο Νιαρχάκος

Μόνο η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα απομένει ώστε να βγει και τυπικά το διαζύγιο. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος αποτελεί παρελθόν.

Ο άνθρωπος που για χρόνια ήταν στο πλάι του Γιώργου Χριστοβασίλη, αποφάσισε να αποχωρήσει. Βοήθησε πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο στο να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια όσο και σε διάφορους άλλους τομείς, όπως το μεταγραφικό κομμάτι.

Την είδηση της παραίτησής του αποκάλυψε το Sportime. Τώρα αποκαλύπτουμε και το μήνυμα που έστειλε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για να τους ενημερώσει για την απόφασή του.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα θα ήθελα να έχετε μία ενημέρωση από εμένα και να γνωρίζετε πως έχουν ακριβώς τα πράγματα. Το Σάββατο 14/9/2019 Και ώρα 14:20 Ενημέρωσα τον Πρόεδρο κύριο Χριστοβασιλη ότι σταματάω από την ομάδα και ότι είναι οριστική η απόφαση μου.

Εν συνεχεία ενημέρωσα και τον προπονητή μας κύριο Γιαννικη Αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κύριο Πεδιαδιτάκη. Με παρακάλεσε ο κύριος Χριστοβασίλης, ο πρόεδρος μας, να μείνω μέχρι την Τρίτη ως που να έχει βρει τον αντικαταστάτη μου. Και εκ νέου με παρακάλεσε να μείνω μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 ώστε σίγουρα και οριστικά να ‘χει βρει το αντικαταστάτη μου σ’ αυτές τις εννιά μέρες (Η συζήτησή μας έγινε δια μέσω μηνυμάτων καθώς εγώ δεν ήμουν σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση).

Αυτονόητο βέβαια και αμέσως δέχτηκα να κάτσω αυτές τις εννέα ημέρες μέχρι να έρθει οριστικά ο αντικαταστάτης μου. Επειδή η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και είναι μία και στα 9,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα πάντα ήμουν κρυστάλλινος απέναντι σας, οφείλω να σας ενημερώσω να ξέρετε την όλη αλήθεια και πραγματικότητα.

Δυστυχώς στη ζωή μου την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Και ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όπως έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο θα αποχωρήσω. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Δημήτρης Νιαρχάκος»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!