Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν το 2x2 στη Super League 1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοδοξεί να ζευγαρώσει τις νίκες του στη Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα: Το βράδυ της Παρασκευής (17/9) ανακοίνωσε την αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άρχισε ιδανικά το πρωτάθλημα με το εμφατικό 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το νικητήριο ματς της Τούμπας είναι η προσθήκη του Μπρένερ αντί του νεαρού Μίνα.

Εκτός έμειναν οι Καραγιάννης, Μίνα, Κύρκος, Ρίζος, Αθανασίου, Παναγιώτης και Αλέξης Τριάδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκες, Σιόντης, Μπρένερ, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα, Κόντε.

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής της ομάδας Ηρακλής Μεταξάς είχε ερωτηθεί αν θα έχει αμυντικογενές πλάνο με τον Παναθηναϊκό και είχε απαντήσει: «Αυτό θα είναι η έκπληξη».

Επίσης είχε κληθεί να σχολιάσει αν οι περσινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό θα επηρεάσουν την πνευματική προετοιμασία της ομάδας.

Η απάντησή του:: «Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτό το σκεπτικό. Δηλαδή χρειάζεται κάτι τέτοιο πέρυσι, για να είμαι τώρα καλά; Αν δεν υπήρχε το περσινό τότε τι θα γινόταν φέτος; Θα τα παρατούσαμε και θα λέγαμε δεν μπορώ να παίξω καλά;  Καμιά φορά λέμε ότι χάσαμε ένα παιχνίδι, πάμε στο επόμενο να δείξουμε την καλή πλευρά μας. Δηλαδή πρέπει να χάσουμε πρώτα για να δείξουμε τον καλό μας εαυτό;  Επομένως, δεν μπαίνω καθόλου σ’ ένα τέτοιο σκεπτικό.

Υπάρχει ένα πλάνο, υπάρχει η εκτέλεση, κάνουμε αυτές τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, ανάλογα με τον αντίπαλο και μετά βλέπουμε το αποτέλεσμα. Τα ξέρω βέβαια τα περσινά, τα έχουμε συζητήσει για να μη μπουν καθόλου αυτά τα πράγματα στο μυαλό τους. Εμείς όπως δουλεύουμε και όπως μεταφέρουμε το σκεπτικό μας στα παιδιά δεν πρόκειται να μας επηρεάσουν τα περσινά αποτελέσματα».