΄Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 27χρονος Αφρικανός

Τη λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλεξ Κακούμπα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσω της ιστοσελίδας του τη Δευτέρα (10/12).

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime από τις 23 Νοεμβρίου ο παίκτης βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Έκτοτε δεν άλλαξε κάτι και οι δύο πλευρές έφτασαν στο διαζύγιο. Ο 27χρονος έπαιξε μόνο σε πέντε ματς πρωταθλήματος και στα δύο του Κυπέλλου. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να υπάρχει συναγωνισμός στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μίτε Τσικάρσκι, αλλά κανείς εκ των δύο δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Γι’ αυτό και στη συγκεκριμένη θέση παίζει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας πλέον με ανάποδο πόδι.

Να σημειωθεί, πάντως, πως με αυτή την αποχώρηση απλά ανοίγει η πόρτα. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες εντός των ημερών. Για κάποιους έχει παρθεί ήδη η απόφαση και απομένει μόνο η ανακοίνωση απ’ ό,τι φαίνεται.

Άλλωστε, βρισκόμαστε μόλις δύο αγωνιστικές πριν τη διακοπή του Ιανουαρίου και στη συνέχεια υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Σε αυτή οι Ηπειρώτες θα ψάξουν μεταξύ άλλων για αριστερό μπακ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Alex Kakuba.

Η ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με υγεία και κάθε επιτυχία».