ΠΑΣ Γιάννινα Κριζμάν

Μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να δώσει ένα ακόμη εντός έδρας απαιτητικό παιχνίδι. Έως τώρα στους «Ζωσιμάδες» είχε υποδεχτεί μόνο τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (25/10) θα φιλοξενήσει και την ΑΕΚ. Έως τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο...

Μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να δώσει ένα ακόμη εντός έδρας απαιτητικό παιχνίδι. Έως τώρα στους «Ζωσιμάδες» είχε υποδεχτεί μόνο τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (25/10) θα φιλοξενήσει και την ΑΕΚ.

Έως τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα επιχειρήσει να πράξει και με την ΑΕΚ. Σε αυτή του την προσπάθεια, όμως, δεν θα έχει τον Κριζμάν. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Αντιθέτως, κανονικά υπολογίζεται ο Ντομίνγκεθ έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δύσκολο, όμως, το να ξεκινήσει βασικός.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Σιόντη, Καρτάλη, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσο, Λώλη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Λέο, Παμλίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απέναντι στην ΑΕΚ θα αγωνιστεί η ομάδα μας αύριο το βράδυ στο Ζωσιμάδες, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας, κ.Γιαννίκης επέλεξε για την αποστολή του αγώνα, τους: ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ERRAMUSPE, ΣΑΛΙΑΚΑ, PEERSMAN, ΚΑΡΓΑ, ΠΗΛΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΣΙΟΝΤΗ, ΚΑΡΤΑΛΗ, CASTRO, DOMINGUEZ, NAUMETS, ΛΙΑΣΟ, ΛΩΛΗ, BRENER, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, LEO, ΠΑΜΛΙΔΗ. #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasaek #matchday6 #slgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις