ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: O Γιαννίκης «καίει» τον Μεταξά!

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ηρακλής Μεταξάς έγινε πιο δημοφιλής από τον Γιαννίκη, αλλά αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα!
ΠΑΣ Γιάννινα: O Γιαννίκης «καίει» τον Μεταξά!

Ο Ηρακλής Μεταξάς χάνει… πόντους εξαιτίας του προκάτοχου του στον ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη!

Ο Ηρακλής Μεταξάς ανέλαβε μεγάλο φορτίο το καλοκαίρι αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με το… καλημέρα, αντιμετώπισε καθημερινά φαινόμενα σύγκρισης με τον προκάτοχο του. Ο Αργύρης Γιαννίκης ανάγκασε τους οπαδούς του ΠΑΣ να κρεμάσουν πανό στα μπαλκόνια τους, ζητώντας την παραμονή του.

Ο «νέος» κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πολλά πράγματα. Αρχικά να γίνει πιο… δημοφιλής από τον «παλιό». Να τον κερδίσει κατά κράτος στο μπρα ντε φερ της σύγκρισης που μπήκε χωρίς ο ίδιος, αλλά ούτε ο προηγούμενος, να το επιδιώξουν.

Το χορτάρι όμως που είναι ο «καθρέπτης» και ουδέν κρυπτόν, τον ανέδειξε νικήτη και πιο επιτυχημένο, καταφέρνοντας να βγάλει ή βάλει αν προτιμάτε, την ομάδα στα play off.

O… χαμένος, αλλά έχοντας βάλει κι αυτός το λιθαράκι του, για να δουλέψει ο Μεταξάς, Γιαννίκης την έχει κάνει – άθελα του φυσικά – τη ζημιά στον διάδοχο του!

Ποια είναι αυτή; Ο Ηρακλής Μεταξάς, όπως και ο Γιαννίκης το έχει κάνει προπονητικά το… γκελ του στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Το όνομα του συζητιέται, αλλά η πορεία του Γιαννίκη τον «καίει» κατά κάποιο τρόπο.

Ο Μεταξάς που έχει συμβόλαιο αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης αντιμετωπίζεται με… αστερίσκους, σε σχέση με τον Γιαννίκη. Και αυτό γιατί ο Γιαννίκης απέδειξε οτι το… άλμα που έκανε στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας μεγάλο club, ήταν περισσότερο πισωγύρισμα, παρά step up στην προπονητική του καριέρα.

Από τα Γιάννινα έφυγε «ήρωας», από την ΑΕΚ…νύχτα και αποτυχημένος.

Αυτό από μόνο του, κάνει πιο επιφυλακτικούς τους πιθανούς επόμενους εργοδότες του Μεταξά.

Μοιραία και πάλι χωρίς κανείς να το επιδιώκει, Μεταξάς και Γιαννίκης μπαίνουν ξανά σε μια διαδικασία σύγκρισης, αν και μιλάμε για δύο διαφορετικούς και ως χαρακτήρα και ως φιλοσοφία, προπονητές.

Ο Μεταξάς είναι δεδομένο οτι θα απασχολήσει. Αλλά η διαδρομή Γιαννίκη στην ΑΕΚ, χαμηλώνει το… ταβάνι, κάτι που ίσως να αδικεί τον πρώτο.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν οτι ο Γιαννίκης έπρεπε να κάνει μικρότερα και πιο safe βήματα και όχι άλματα στην καριέρα του, προσπαθώντας να… εκβιάσει μια ώρα αρχίτερα την καταξίωση του, βάζοντας εν τέλει μεγάλο αυτογκόλ στην καριέρα του.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ