Ο Λοντίγκιν στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Δεδομένη η πρόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιούρι Λοντίγκιν

Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί πολυτέλεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μία ματιά στο βιογραφικό του Γιούρι Λοντίγκιν, σε πείθει αμέσως.

Το γεγονός πως δέχτηκε να γυρίσει στην Ελλάδα για τους Ηπειρώτες, ήταν επιτυχία του κλαμπ, όπως και το deal που κλείστηκε. Ο Λοντίγκιν πήρε ματς, βρήκε τον εαυτό του και ο ΠΑΣ Γιάννινα για 1,5 χρόνο (σ.σ. η οψιόν ήταν εύκολο να ενεργοποιηθεί) διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Δύσκολα βρίσκεις στη Super League 1 κίπερ ανάλογης ποιότητας ακόμη και στο Big 5.

Ο 31χρονος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι στους «κυανόλευκους». Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αποτελεί στοίχημα για την ομάδα, αντίστοιχο με εκείνα των Μανώλη Σάλιακα και Μάρβιν Πίρσμαν. Για τους δύο τελευταίους, οι πιθανότητες παραμονής είναι λίγες. Έφεραν προτάσεις το καλοκαίρι (Χάιντουκ ο πρώτος, Καρταχένα και Άρη ο δεύτερος), αυτές απορρίφθηκαν, αλλά οι ίδιοι δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Εάν δεν υπάρξει θεαματική εξέλιξη, θα το κάνουν.

Για τον Λοντίγκιν το να παραμείνει επίσης δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τελειωμένο τώρα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο, ο ίδιος δεν κρύβει πως περνάει ωραία στα Ιωάννινα, αλλά λόγος βιασύνης δεν υπάρχει. Ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν και πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιοι θα είναι αυτοί.

Να σημειωθεί πως είναι πολλά τα συμβόλαια που εκπνέουν το επόμενο καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν είναι, όμως, τα δεδομένα ίδια για όλους. Άλλοι παίκτες θα κληθούν αργότερα μέσα στη σεζόν για συζητήσεις από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, άλλοι μπορεί και καθόλου. Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο