Ο Ηρακλής Μεταξάς στο ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Τι είπε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ

Πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ηρακλής Μεταξάς υποστήριξε πως η ομάδα του είχε επτά καθαρές φάσεις για γκολ ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά έτσι πως το αποτέλεσμα την αδικεί.

Για τη «γεύση» που του έμεινε από το ματς σχολίασε: «Αν χάναμε σήμερα δεν θα κοιμόμουν όλη την εβδομάδα! Είχαμε κατοχή μπάλας, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε 7 καθαρές φάσεις για γκολ, αλλά το καλό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ μέσα από το παιχνίδι, αλλά μόνο με πέναλτι. Κρατάμε το μηδέν, εκτός του πέναλτι».

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για το εάν είναι έλλειψη τύχης ή θέμα ικανότητας ότι χάθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Εκεί απάντησε με έναν τρόπο που προκαλεί εντύπωση. Ουσιαστικά άδειασε τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Γιάννινα! «Είναι να το έχεις κιόλας για να το βάλεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συνολική του απάντηση: «Η ουσία του παιχνιδιού είναι το γκολ για να μπορέσεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι δεν τα χάνουμε επίτηδες. Τα παιδιά το προσπαθούν, αλλά δεν το καταφέρανε. Κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης, άλλες φορές χρειάζεται να το δουλέψουμε παραπάνω. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες βάζουν 30 γκολ σε μία σεζόν και άλλοι 5. Είναι να το έχεις κιόλας για να το βάλεις. Θα δουλέψουμε για να το βρούμε πιο εύκολα».