Ποια είναι τα δεδομένα για τους Ηπειρώτες στην περίπτωση του 30χρονου χαφ

Η ονοματολογία έχει ήδη αρχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένας από τους πρώτους που ακούστηκαν, όπως και το καλοκαίρι, είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Οι Ηπειρώτες δεδομένα θα προχωρήσουν σε μεταγραφές και επιθυμούν να ενισχυθούν και στα χαφ. Γι’ αυτό και και το όνομά του τελευταία ακούγεται τόσο. Τα σενάρια πληθαίνουν, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μία επαφή έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτή τον προηγούμενο μήνα. Έκτοτε τίποτα απολύτως. Από τη μία ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σημαντικά παιχνίδια να δώσει, από την άλλη φαίνεται πως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Οσο για τον παίκτη, δεν αποτελεί προτεραιότητά του να επιστρέψει στα Ιωάννινα. Μπορεί εκεί να έκανε ίσως τα καλύτερα ματς στην καριέρα του ο Τσουκαλάς, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Βέβαια, όσο κανείς δεν βρίσκει αυτό που θέλει, ο γάμος δεν πρέπει να αποκλειστεί. Οι πιθανότητες, όμως, είναι πολύ λιγότερες αναλογικά με όσα ακούγονται τελευταία.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνεται τόσο για μεσοεπιθετικό όσο και για αριστερό μπακ. Εδώ και μέρες έχουμε ενημερώσει ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη. Σε εκείνο το μέτωπο δεν έχει αλλάξει κάτι. Προτάσεις φαίνεται πως θα βρει εύκολα ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και οι «κυανόλευκοι» δεν είναι η πρώτη του επιλογή. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες λύσεις.