ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Πέσαμε λόγω αναδιάρθρωσης και δεν γίνεται»

Βράζουν με τις τελευταίες εξελίξεις οι Ηπειρώτες

Σε φιάσκο εξελίσσεται η περιβόητη αναδιάρθρωση. Πολλά έταξε ο Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά η πραγματικότητα τελικά είναι διαφορετική προκαλώντας την αντίδραση -και- του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Παρασκευή (28/6) έγινε γνωστό πως λεφτά δεν υπάρχουν. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Υποτίθεται πως η αναδιάρθρωση είχε βασιστεί στα λεφτά που θα έπεφταν σε Super League 2 και Football League. Τελικά τα πάντα πάγωσαν και αυτό που προκύπτει είναι πως τίποτα δε θα προχωρήσει πριν τις εκλογές. Σε περίπτωση, μάλιστα, που αλλάξει η κυβέρνηση -κάτι διόλου απίθανο-, τότε θα επικρατήσει χάος… Η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν υπέρ της αναδιάρθρωσης ούτως ή άλλως με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, βλέπουν να παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Η ομάδα που υποβιβάστηκε λόγω της αναδιάρθρωσης, μαθαίνει ξαφνικά πως αναδιάρθρωση δε γίνεται. Όλα αυτά ενώ την έχουν ρίξει!

«Δεν υπάρχουν χρήματα, μας είπαν. Και γιατί έγινε αναδιάρθρωση τότε; Γιατί μείωσαν τις ομάδες; Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέφτει αυτή τη στιγμή λόγω της αναδιάρθρωσης και μας λένε πως αυτή τελικά δε θα γίνει γιατί δεν έχουν τα χρήματα», έλεγαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ομάδας. Χαρακτήριζαν, μάλιστα, φιάσκο όλο αυτό που έχει συμβεί. Φυσικά μία ολόκληρη κατηγορία είναι στον «αέρα», ενώ οι Ηπειρώτες φαίνεται πως δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε αυτή…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ