Δεν αποκλείεται αν ο Γιώργος Παμλίδης λύσει το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Πολύ πιθανό να παίξει το όνομα του Γιώργου Παμλίδη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν αποχωρήσει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

Δεν αποκλείεται αν ο Γιώργος Παμλίδης λύσει το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Στην έξοδο της Ριζούπολης βρίσκεται ο Γιώργος Παμλίδης μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τα play out της Super League.

Ο εξτρέμ του Απόλλωνα παρά την εντολή του πάγκου να εκτελέσει το πέναλτι ο Άλβες, πήρε την πρωτοβουλία να το χτυπήσει o ίδιος, ο Γιαννιώτης το «έπιασε» και ο Παμλίδης από ήρωας έγινε «αποδιοπομπαίος τράγος»!

Ο Παμλίδης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Βέβαια για να συμβεί αυτό, πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρούν στο οικονομικό σκέλος.

Δύσκολα πάντως, Απόλλων Σμύρνης και Παμλίδης θα πορευθούν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Και από εκεί και μετά, ίσως μπει στην εξίσωση και ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η πρώην ομάδα του Παμλίδη.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή προσφέροντας του νέο τριετές συμβόλαιο, την οποία όμως ο Παμλίδης δεν έκανε αποδεκτή.

Δεν αποκλείεται λοιπόν και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, το όνομα του Παμλίδη να «παίξει» το καλοκαίρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι προϋποθέσεις είναι δύο. Αφενός να λύσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα και αφετέρου να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ανεξάρτητα από το χαμένο πέναλτι στο Περιστέρι, η χρονιά που κάνει ο Παμλίδης δεν είναι και η καλύτερη. Οπότε τα 120 χιλιάρικα που έχει να παίρνει τη δεύτερη χρονιά στη Ριζούπολη δεν «παίζουν». Ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε γενικά στη Super League.

Ο Χριστοβασίλης που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την επιλογή Παμλίδη το περασμένο καλοκαίρι, ενδεχομένως να το συζητήσει, αλλά σε καμία περίπτωση για εξαψήφιο νούμερο.

Εξάλλου, όπως και με τους υπόλοιπους που αποχώρησαν από τη λίμνη πέρσι, ο Χριστοβασίλης δικαιώθηκε για τους περισσότερους. Κανένας δεν έκανε την τρελή χρονιά στην επόμενη ομάδα του. Ούτε καν παρόμοια με την τελευταία του στον ΠΑΣ Γιάννινα.