Δεν θα έρθει τελικά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολλανδός επιθετικός Πολ Γκλαντόν. Δεν αποκλείεται να μην γίνει κίνηση για επιθετικό. 

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία λύση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Πολ Γκλαντόν

Η αποχώρηση του Νικολάε Μιλιντσεάνου αναγκάζει τον ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην αγορά για να ψάξει επιθετικό. Φυσικά δεν έγιναν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. Ούτε ξαφνικά προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ολλανδό ούτε ήταν ανενημέρωτοι οι Ηπειρώτες. Γι’ αυτό και ήδη εξετάζουν κάποιες λύσεις με τον Πολ Γκλαντόν να είναι μία εξ αυτόν.

Το θέμα απόκτησης ενός φορ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν ανοιχτό. Υπήρξαν παίκτες που προτάθηκαν. Μόλις προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον «Μίλι», στον ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασαν στροφές και άρχισαν να ψάχνουν πιο ενεργά. Έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. Μία από αυτές που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και ο 29χρονος Ολλανδός επιθετικός.

Ο 29χρονος βρίσκεται χωρίς ομάδα από το τέλος της περσινής σεζόν, όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Έμεν. Βλέποντας κανείς το βιογραφικό του, παρατηρεί πως έχει αλλάξει αρκετές ομάδες στην καριέρα του. Ξεκίνησε επαγγελματικά από τη Σπάρτα Ρότερνταμ, έπαιξε στην Ντόρντρεχτ και τη Χέρακλες, ενώ πήγε και στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς. Τότε οι «λύκοι» αγωνίζονταν στην Championship. Ακολούθησε ένας δανεισμός στη Χέρακλες και ένας ακόμη στη Σεντ Τρούιντεν στο Βέλγιο. Γύρισε το 2019 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χρόνινχεν και στη συνέχεια έπαιξε σε Βίλεμ και Έμεν. Υπήρξαν χρονιές που ήταν αρκετά παραγωγικός στο παρελθόν, αλλά αυτές δεν ήταν οι πιο πρόσφατες. Με τη Χέρακλες έπαιξε και στους ομίλους του Europa League.