Οριστικό: Λύνει το συμβόλαιο του και αποχωρεί από τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάστρο. Επιδικάστηκε ένα... τάληρο υπέρ του Βελλίδη.

Οριστικό: Λύνει το συμβόλαιο του και αποχωρεί από τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάστρο. Επιδικάστηκε ένα... τάληρο υπέρ του Βελλίδη.

Οριστικό: Λύνει το συμβόλαιο του και αποχωρεί από τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάστρο. Επιδικάστηκε ένα… τάληρο υπέρ του Βελλίδη.

Παρελθόν ο Φάμπρι Κάστρο από τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κολομβιανός μέσος ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του πέρσι το καλοκαίρι, το έλυσε και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Οπως είχε αποκαλύψει το Sportime, οι τάσεις φυγής του Κάστρο είχαν γίνει γνωστές από τον Ιανουάριο, όταν και είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Τότε οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να τελειώσει η σεζόν και να μιλήσουν το καλοκαίρι. Ο Κάστρο εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να αποχωρήσει, η ΠΑΕ τον αποδεσμεύει (τυπικό είναι το θέμα), διατηρώντας στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 130 χιλιάδες ευρώ που θα έπαιρνε την επόμενη σεζόν ο Κολομβιανός και ψάχνει βασικό 6άρι.

 

Επιδικάστηκε ένα πεντοχίλιαρο στον Βελλίδη

Τις οφειλές του προς τον Μάρκο Βελλίδη πρέπει να διευθετήσει ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Οι Ηπειρώτες καλούνται να καταβάλουν 5.100 ευρώ, στον πρώην τερματοφύλακά τους και νυν της Βέροιας, αν και το ποσό που ζητούσε ο Βελλίδης μέσω της προσφυγής που είχε καταθέσει, ήταν κοντά στα οκτώ χιλιάρικα.

 

Διαβάστε επίσης

Λαμία: Προτάθηκε ο Κυριάκος Μαζουλουξής

Αστέρας Τρίπολης: Πρόταση στον Ουμάρ Ντιακιτέ!

Κουλούρης: Γι’ αυτό είπε το «ναι» στον Ατρόμητο!

Sportime αποκλειστικό: Χωρίς άδεια 28 ομάδες της Super League 2 και της Football League!