Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λοντίγκιν

Μπορεί η πόρτα του Άρη να έκλεισε, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αρκετούς ανταγωνιστές στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ένας εξ αυτών είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την προσπάθειά του να τον κρατήσει γνωρίζοντας πως εξ αρχής ήταν αρκετά δύσκολο. Ο Γιούρι Λοντίγκιν συνεχίζει να κοιτάει αλλού. Και μπορεί ο Άρης να κάηκε ως προοπτική, όμως, ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει επιλογές.

Πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Το όνομά του παίζει εντός και εκτός συνόρων. Κατά μία πηγή, μία ομάδα που «τσέκαρε» το προηγούμενο χρονικό διάστημα τον Λοντίγκιν ήταν η Γρανάδα. Ωστόσο, υποβιβάστηκε από τη La Liga και αυτό άλλαξε τις προτεραιότητές της.

Αντιθέτως, ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα κλαμπ που ψάχνεται αυτή τη στιγμή για τερματοφύλακα. Η υπόθεση του Χουλιάν Κουέστα χάλασε. Αυτό συνέβη γιατί ο Άρης κουράστηκε να περιμένει τον Λοντίγκιν και αποφάσισε να καταθέσει στον Κουέστα πρόταση ανανέωσης. Στο φινάλε, μάλιστα, αύξησε και το ποσό που αρχικά έδινε έστω και εάν η δική του πρόταση ουδέποτε έφτασε τα χρήματα του ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι μετά το ναυάγιο βγήκαν στην αγορά για άλλον τερματοφύλακα και ο Λοντίγκιν είναι στη λίστα τους. Ιδανικά θα ήθελαν το θέμα του βασικού τους κίπερ να μην τραβήξει πολύ χρονικά.

Κλείνοντας, τη φετινή σεζόν ο Λοντίγκιν αγωνίστηκε σε 32 ματς της Super League 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και διατήρησε ανέπαφη την εστία του 14 φορές. Ήταν από τους πρωταγωνιστές των Ηπειρωτών σε αυτή την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησαν.